search instagram arrow-down

Voer je e-mailadres in om deze blog te volgen en om per e-mail meldingen over nieuwe berichten te ontvangen.

Follow Paul Abspoel on WordPress.com

Voel je vrij en reageer

Ida Abspoel op Het ligt niet aan de heme…
Ineke op Een kroon, zeer schoon
abspoel op De lente komt niet direct na d…
abspoel op Ik was op Urk…
abspoel op Ik was op Urk…
Verwijzend naar het… op 18 ~ Daar zegt u nogal wa…
Christus in Profetie… op 42 ~ Johannes heeft dit met ei…
Christus in Profetie… op 42 ~ Johannes heeft dit met ei…
minibiebgudumholm op De lente komt niet direct na d…
abspoel op 38 ~ Ik ben het

Even een toelichting

Als creatief en mededeelzaam persoon ben ik blij met dit persoonlijke plekje op internet. Je kunt mij gemakkelijk vinden en benaderen via sociale media, maar de stroom van berichten trekt daar al snel aan je voorbij, soms moet je het geluk hebben dat de algoritmes jouw bijdrage bij anderen in beeld brengen en veel gaat natuurlijk onder in de massa. Op deze plek tref je woorden en beelden die ik graag persoonlijk wil bewaren en doorgeven – in de hoop dat anderen er ook iets aan hebben en ervan kunnen meegenieten.

Laat gerust van je horen – wie schrijft wil gelezen worden, dat geldt ook voor mij.

Hier staan ze allemaal

Meta

Onderweg naar Albufeira reden we door Olhão. Deze kleurrijke bouwval was moeilijk te missen. Na wat speurwerk ontdekte ik dat dit gebouw ‘Vivende Victoria’ heet en dat er een plaatselijke graffiti-artiest is die leegstaande gebouwen en saaie muren gebruikt als canvas.

‘Dario Silva isn’t a name that I knew until recently. I’ve been seeing his handiwork around Olhão, in the Eastern Algarve, for a number of years, mostly on old and unloved buildings. A prolific street artist, in 2009 he was forced to stop using spray paint. The toxic fumes in the paint were damaging his liver. But you can’t keep a good artist down. “The street is my addiction”, he said.

In recovery, he turned to painting with a brush and water-based paints. It’s a much slower medium but it enables him to continue to paint. His work might once have been regarded as vandalism, but now the commissions are coming in and even the local council have embraced him. Many think that Olhão is a finer place for his intervention.’ SOURCE

Geef een reactie
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: