search instagram arrow-down

Voer je e-mailadres in om deze blog te volgen en om per e-mail meldingen over nieuwe berichten te ontvangen.

Follow Paul Abspoel on WordPress.com

Voel je vrij en reageer

abspoel op 38 ~ Ik ben het
jeshuaist op 38 ~ Ik ben het
Leo Glas op De lente komt niet direct na d…
Ida Abspoel op Vader en zoon
Frank op Vader en zoon
Anneke van der Krans op Tweede kwart Haarlemmermeer
abspoel op Eerste kwart Haarlemmermeer
Henny Bos op Eerste kwart Haarlemmermeer
Henk Fonteyn op Opgestaan, plaats vergaan…
Ida Abspoel op Opgestaan, plaats vergaan…

Even een toelichting

Als creatief en mededeelzaam persoon ben ik blij met dit persoonlijke plekje op internet. Je kunt mij gemakkelijk vinden en benaderen via sociale media, maar de stroom van berichten trekt daar al snel aan je voorbij, soms moet je het geluk hebben dat de algoritmes jouw bijdrage bij anderen in beeld brengen en veel gaat natuurlijk onder in de massa. Op deze plek tref je woorden en beelden die ik graag persoonlijk wil bewaren en doorgeven – in de hoop dat anderen er ook iets aan hebben en ervan kunnen meegenieten.

Laat gerust van je horen – wie schrijft wil gelezen worden, dat geldt ook voor mij.

Hier staan ze allemaal

Meta

Vanuit Monte Gordo reden we vanmorgen terug langs de kust richting Faro. Onderweg stopten we voor een vervallen kerkje (?) dat helemaal onder de graffiti / muurschilderingen zat.

Vervolgens bezochten we een kustdorpje, Cacela Velha, met een verdedigingswerk ‘Castrum’ en een mooi uitzicht over het water. Een klein musje trok mijn aandacht met z’n vrolijke getjilp… ik heb het vogeltje maar even vereeuwigd.

Op Google hadden we gezien dat er een mooie rotskust te zien / te fotograferen moest zijn bij de stad Albufeira. Eenmaal aangekomen leek het eerst vooral mega-toeristisch en druk, maar Frank had met Google Earth een gedeelte gevonden waar de kust heel mooi moest zijn. We konden met de auto dichtbij parkeren en het uitzicht was spectaculair mooi. Sommige kleine strandjes tussen de rotsen waren goed bereikbaar maar toch was daar vrijwel niemand te zien. De branding was schitterend en het weer was zomers. We zullen wel weer even moeten wennen aan de Hollandse herfst straks!

Op dit moment vliegen we terug naar vliegveld Rotterdam – Den Haag waar Robin ons ophaalt. Het was een lange dag (we waren vroeg wakker) maar ook een topdag! En een bijzondere herfstvakantie zo samen als broers. Bedankt, Frank – het was gezellig en bijzonder mooi in Portugal!

One comment on “Albufeira – stranden en rotsen (dag 8)

Geef een reactie
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: