search instagram arrow-down

Voer je e-mailadres in om deze blog te volgen en om per e-mail meldingen over nieuwe berichten te ontvangen.

Follow Paul Abspoel on WordPress.com

Voel je vrij en reageer

Ida Abspoel op Het ligt niet aan de heme…
Ineke op Een kroon, zeer schoon
abspoel op De lente komt niet direct na d…
abspoel op Ik was op Urk…
abspoel op Ik was op Urk…
Verwijzend naar het… op 18 ~ Daar zegt u nogal wa…
Christus in Profetie… op 42 ~ Johannes heeft dit met ei…
Christus in Profetie… op 42 ~ Johannes heeft dit met ei…
minibiebgudumholm op De lente komt niet direct na d…
abspoel op 38 ~ Ik ben het

Even een toelichting

Als creatief en mededeelzaam persoon ben ik blij met dit persoonlijke plekje op internet. Je kunt mij gemakkelijk vinden en benaderen via sociale media, maar de stroom van berichten trekt daar al snel aan je voorbij, soms moet je het geluk hebben dat de algoritmes jouw bijdrage bij anderen in beeld brengen en veel gaat natuurlijk onder in de massa. Op deze plek tref je woorden en beelden die ik graag persoonlijk wil bewaren en doorgeven – in de hoop dat anderen er ook iets aan hebben en ervan kunnen meegenieten.

Laat gerust van je horen – wie schrijft wil gelezen worden, dat geldt ook voor mij.

Hier staan ze allemaal

Meta

Vierde kwart Haarlemmermeer

Het rondje is voltooid! Vandaag fietste ik het vierde kwart van de Haarlemmermeerpolder. Vanuit Hoofddorp reed ik naar het Haarlemmermeese Bos en volgde ik de IJweg en het fietspad over Buitenschot en kwam ik langs de Polderbaan over de Schipholweg bij Boesingheliede (wat zullen buitenlanders van die plaatsnaam vinden?) Wat indrukken (klik op de collages voor grotere weergave):

Vijf keer drie huisjes langs de IJweg. Dat is toch al gauw een klein woonwijkje. Maar het kan ook zijn dat dit één huisje is met drie daken. Nou ja, zie zelf maar.

In Zwanenburg was het tijd voor koffie en een broodje. Daarna fietste ik naar de brug bij Halfweg en volgde ik de Ringvaart richting Lijnden. Daarna door naar Badhoevedorp.

Het laatste gedeelte van mijn fietstocht was het natst! Maar ik was daarop gekleed en gebruikte vooral een compact camera en mijn mobiel. Voor fotografie was het een prachtige dag! Kijk naar de wolkenluchten. Haarlemmermeer heeft de hoogste hemel 😉. Ik kwam langs het oude Schiphol en fietste door richting Aalsmeer. Daar kreeg ik een flinke plensbui op het hoofd en werd de aandrang wat minder om mijn camera of mobiel tevoorschijn te halen. Vrees niet, Aalsmeerders, ik zal het in de komende maanden goed maken!

Het laatste stuk reed ik tegen de wind in met ‘zware benen’. Om 15:00 uur plofte ik thuis neer op de bank en ging ik een uurtje tukken. Nu nagenieten en… hopelijk hebben jullie meegenoten!

Geef een reactie
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: