search instagram arrow-down

Voer je e-mailadres in om deze blog te volgen en om per e-mail meldingen over nieuwe berichten te ontvangen.

Follow Paul Abspoel on WordPress.com

Voel je vrij en reageer

Ida Abspoel op Het ligt niet aan de heme…
Ineke op Een kroon, zeer schoon
abspoel op De lente komt niet direct na d…
abspoel op Ik was op Urk…
abspoel op Ik was op Urk…
Verwijzend naar het… op 18 ~ Daar zegt u nogal wa…
Christus in Profetie… op 42 ~ Johannes heeft dit met ei…
Christus in Profetie… op 42 ~ Johannes heeft dit met ei…
minibiebgudumholm op De lente komt niet direct na d…
abspoel op 38 ~ Ik ben het

Even een toelichting

Als creatief en mededeelzaam persoon ben ik blij met dit persoonlijke plekje op internet. Je kunt mij gemakkelijk vinden en benaderen via sociale media, maar de stroom van berichten trekt daar al snel aan je voorbij, soms moet je het geluk hebben dat de algoritmes jouw bijdrage bij anderen in beeld brengen en veel gaat natuurlijk onder in de massa. Op deze plek tref je woorden en beelden die ik graag persoonlijk wil bewaren en doorgeven – in de hoop dat anderen er ook iets aan hebben en ervan kunnen meegenieten.

Laat gerust van je horen – wie schrijft wil gelezen worden, dat geldt ook voor mij.

Hier staan ze allemaal

Meta

Vanmorgen zijn we met de metro naar het oude centrum gegaan. Eerst liepen we naar de oever van de Taag. We hebben een lang stuk in de zon langs het water gelopen en daarna zijn we weer de stad ingetrokken. Later op de dag gingen we met de tram door het oude centrum (met een kaartje voor lijn 28 kun je heel veel zien – al zit de tram wel vol!) en we gingen met de beroemde lift (Elevator de Santa Justa) 45 meter omhoog om te genieten van het uitzicht over de stad. Vlakbij deze lift zijn de restanten van het Carmoklooster – zwaar beschadigd door een aardbeving in 1755 – te bewonderen. We zijn daar binnen geweest en hebben er foto’s gemaakt. In de avond keerden we terug naar het hoger gelegen gedeelte bij het kasteel van São Jorge om te dineren met uitzicht over de Taag, de Ponte 25 de Abril en het beeld Cristo-Rei (Christus Koning). We reden terug met de bus en zijn vanaf 21:00 uur weer op onze hotelkamer om de benen rust te geven. Morgen rijden we langs de kust terug naar Monte Cordo waar we in hetzelfde hotel overnachten als na aankomst. Vrijdagavond vliegen we vanaf Faro terug naar Schiphol.

Geef een reactie
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: