search instagram arrow-down

Voer je e-mailadres in om deze blog te volgen en om per e-mail meldingen over nieuwe berichten te ontvangen.

Follow Paul Abspoel on WordPress.com

Voel je vrij en reageer

Ida Abspoel op Het ligt niet aan de heme…
Ineke op Een kroon, zeer schoon
abspoel op De lente komt niet direct na d…
abspoel op Ik was op Urk…
abspoel op Ik was op Urk…
Verwijzend naar het… op 18 ~ Daar zegt u nogal wa…
Christus in Profetie… op 42 ~ Johannes heeft dit met ei…
Christus in Profetie… op 42 ~ Johannes heeft dit met ei…
minibiebgudumholm op De lente komt niet direct na d…
abspoel op 38 ~ Ik ben het

Even een toelichting

Als creatief en mededeelzaam persoon ben ik blij met dit persoonlijke plekje op internet. Je kunt mij gemakkelijk vinden en benaderen via sociale media, maar de stroom van berichten trekt daar al snel aan je voorbij, soms moet je het geluk hebben dat de algoritmes jouw bijdrage bij anderen in beeld brengen en veel gaat natuurlijk onder in de massa. Op deze plek tref je woorden en beelden die ik graag persoonlijk wil bewaren en doorgeven – in de hoop dat anderen er ook iets aan hebben en ervan kunnen meegenieten.

Laat gerust van je horen – wie schrijft wil gelezen worden, dat geldt ook voor mij.

Hier staan ze allemaal

Meta

Liggend in een comfortabel bed in een mooi hotel – de eerste ‘buitengeluiden’ dringen door het raam naar binnen. Ik lig al een tijdje wakker (nu is het half acht) en neem de tijd om dag 1 van deze korte ‘Herfstvakantie in Portugal’ te beschrijven. Veel enerverends is er nog niet gebeurd – we zijn dan ook nog maar net gearriveerd.Gistermiddag 16:00 uur vertrok ik met mijn broer Frank vanaf vliegveld Rotterdam-Den Haag naar Faro. ‘s Ochtends had ik alle tijd om de laatste spullen in te pakken en mezelf een passende ‘coupe Ronaldo’ aan te meten bij de Hoofddorpse Turkse kapper.

Lekker om vanuit een grijs en nat Nederland – waar de herfst nu onmiskenbaar de macht heeft overgenomen – in een warmer, zonniger land aan te komen. Vanaf Faro reden we met een huurauto naar de plaats van onze eerste overnachting: Monte Gordo. Net als Faro een kustplaats, maar dichterbij de Spaanse grens, ‘het belangrijkste toeristische centrum van de Oost-Algarve’.

Eerlijk gezegd kom ik slecht voorbereid aan. Tot voor kort meende ik nog dat we naar Porto zouden gaan, maar dat is aan de andere kant van dit land. Wij bezoeken wel Lissabon!

Het is leuk om een week met Frank op te kunnen trekken en ik kijk uit naar de mooie autoritten, broederlijke gesprekken, bezienswaardigheden en natuurschoon. Ik laat me echt verrassen want ik ben nooit verder deze kant van Europa uitgegaan dan Bordeaux. Vooral de rotsachtige kustlijn van Portugal lijkt me geschikt voor het maken van een paar mooie herinneringen. En foto’s, dat ook natuurlijk. We gaan het beleven!

Geef een reactie
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: