search instagram arrow-down

Voer je e-mailadres in om deze blog te volgen en om per e-mail meldingen over nieuwe berichten te ontvangen.

Follow Paul Abspoel on WordPress.com

Voel je vrij en reageer

Ida Abspoel op Het ligt niet aan de heme…
Ineke op Een kroon, zeer schoon
abspoel op De lente komt niet direct na d…
abspoel op Ik was op Urk…
abspoel op Ik was op Urk…
Verwijzend naar het… op 18 ~ Daar zegt u nogal wa…
Christus in Profetie… op 42 ~ Johannes heeft dit met ei…
Christus in Profetie… op 42 ~ Johannes heeft dit met ei…
minibiebgudumholm op De lente komt niet direct na d…
abspoel op 38 ~ Ik ben het

Even een toelichting

Als creatief en mededeelzaam persoon ben ik blij met dit persoonlijke plekje op internet. Je kunt mij gemakkelijk vinden en benaderen via sociale media, maar de stroom van berichten trekt daar al snel aan je voorbij, soms moet je het geluk hebben dat de algoritmes jouw bijdrage bij anderen in beeld brengen en veel gaat natuurlijk onder in de massa. Op deze plek tref je woorden en beelden die ik graag persoonlijk wil bewaren en doorgeven – in de hoop dat anderen er ook iets aan hebben en ervan kunnen meegenieten.

Laat gerust van je horen – wie schrijft wil gelezen worden, dat geldt ook voor mij.

Hier staan ze allemaal

Meta

Imperfect: navolging voor ‘normale’ mensen…

Mocht je het idee hebben dat je alles volmaakt op orde moet hebben voordat je voorzichtig in de sandaalsporen van Jezus kunt gaan… dan heb ik nóg meer goed nieuws voor je: wees een struikelende discipel en ga gewoon leren on the go.

Gisteren vertelde Duurt Vonck (directeur Agapè) op New Wine over het boek van zijn Zwitserse collega, Andreas Boppart (also known as ‘Boppie’). Ik mocht het boek uitgeven op aanraden van Mark de Boer, nu directeur bij Ark Mission, voorheen werkzaam in de huidige rol van Duurt. Ja, ja… de christelijke wereld is klein!

Boppie verstaat de kunst lastige onderwerpen behapbaar te maken. Hij mengt ernst met humor en is zowel op het podium als in dit boek ontwapenend eerlijk over zijn eigen tekortkomingen. In het Duits heeft dit boek de titel UNFERTIG meegekregen. Wij kozen voor IMPERFECT omdat ONAF of ONKLAAR in het Nederlands niet ‘lekker bekt’. Mark kwam een paar maanden ná publicatie met de briljante vondst: JIJ BENT NIET AF. Daar kunnen we nu niets meer mee, maar dat geeft niet – ook deze schitterende boekuitgave kan niet volmaakt zijn.

Met toestemming van de uitgever (want dat ben ik!) plaats ik hierbij een scan van twee bladzijden die representatief zijn voor toon en inhoud van dit boek. Als je aangesproken bent door Jezus, is de kans groot dat dit boek over navolging voor ‘normale’ mensen jou ook zal aanspreken!

Imperfect citaat

Geef een reactie
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: