search instagram arrow-down

Voer je e-mailadres in om deze blog te volgen en om per e-mail meldingen over nieuwe berichten te ontvangen.

Follow Paul Abspoel on WordPress.com

Voel je vrij en reageer

abspoel op 38 ~ Ik ben het
jeshuaist op 38 ~ Ik ben het
Leo Glas op De lente komt niet direct na d…
Ida Abspoel op Vader en zoon
Frank op Vader en zoon
Anneke van der Krans op Tweede kwart Haarlemmermeer
abspoel op Eerste kwart Haarlemmermeer
Henny Bos op Eerste kwart Haarlemmermeer
Henk Fonteyn op Opgestaan, plaats vergaan…
Ida Abspoel op Opgestaan, plaats vergaan…

Even een toelichting

Als creatief en mededeelzaam persoon ben ik blij met dit persoonlijke plekje op internet. Je kunt mij gemakkelijk vinden en benaderen via sociale media, maar de stroom van berichten trekt daar al snel aan je voorbij, soms moet je het geluk hebben dat de algoritmes jouw bijdrage bij anderen in beeld brengen en veel gaat natuurlijk onder in de massa. Op deze plek tref je woorden en beelden die ik graag persoonlijk wil bewaren en doorgeven – in de hoop dat anderen er ook iets aan hebben en ervan kunnen meegenieten.

Laat gerust van je horen – wie schrijft wil gelezen worden, dat geldt ook voor mij.

Hier staan ze allemaal

Meta

Podcasts

Zojuist heb ik op Twitter een vraag gesteld over podcasts: luister je wel eens en welke vallen er bij jou in de smaak? Zelf ben ik niet een enorme podcasts-luisteraar, maar ik heb wel iTunes-abonnementen op Science Mike (Mike McHargue), the Liturgists (initiatief van dezelfde Mike samen met muzikant Michael Gungor) en Bishop Barron (Word on Fire). Ik moet zeggen dat ik ook van deze aanbieders niet ‘alles’ tot me neem, soms luister ik niet, soms luister ik een aantal episodes achter elkaar.

Podcasts vind ik – net als radio – aantrekkelijk omdat dit medium je niet volledig in beslag neemt. Je kunt rustig met je ogen dicht luisteren terwijl je al in bed ligt (grote kans dat ik dan om 3:00 uur wakker word met een serie afgespeelde podcasts in mijn onderbewuste… zou dat kwaad kunnen?) maar je kunt ook ondertussen browsen of iets creatiefs / nuttigs doen.

Mochten er onder mijn talrijke (ahum) bloglezers ook liefhebbers van podcasts zijn, dan hoor ik dat graag. Welke podcasts beluister je? Welke sla je nooit over? Denk je dat dit een blijvend fenomeen is?

This entry was posted in media.
Geef een reactie
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: