search instagram arrow-down

Voer je e-mailadres in om deze blog te volgen en om per e-mail meldingen over nieuwe berichten te ontvangen.

Follow Paul Abspoel on WordPress.com

Voel je vrij en reageer

Ida Abspoel op Het ligt niet aan de heme…
Ineke op Een kroon, zeer schoon
abspoel op De lente komt niet direct na d…
abspoel op Ik was op Urk…
abspoel op Ik was op Urk…
Verwijzend naar het… op 18 ~ Daar zegt u nogal wa…
Christus in Profetie… op 42 ~ Johannes heeft dit met ei…
Christus in Profetie… op 42 ~ Johannes heeft dit met ei…
minibiebgudumholm op De lente komt niet direct na d…
abspoel op 38 ~ Ik ben het

Even een toelichting

Als creatief en mededeelzaam persoon ben ik blij met dit persoonlijke plekje op internet. Je kunt mij gemakkelijk vinden en benaderen via sociale media, maar de stroom van berichten trekt daar al snel aan je voorbij, soms moet je het geluk hebben dat de algoritmes jouw bijdrage bij anderen in beeld brengen en veel gaat natuurlijk onder in de massa. Op deze plek tref je woorden en beelden die ik graag persoonlijk wil bewaren en doorgeven – in de hoop dat anderen er ook iets aan hebben en ervan kunnen meegenieten.

Laat gerust van je horen – wie schrijft wil gelezen worden, dat geldt ook voor mij.

Hier staan ze allemaal

Meta

Stad vol schoonheid

img_2725Vanmiddag heb ik wat rondgelopen door de Haarlemse binnenstad. Als geboren mug kan ik natuurlijk niet meer objectief kijken, maar wat is er toch veel moois te zien in de Spaarnestad!

Ik moet tot mijn schaamte bekennen dat ik nu pas (!) het beeld ‘Muziek’ ontdekte dat op het Prinsenhof – achter het stadhuis – toch waarschijnlijk heel veel jaren mooi staat te zijn. Hoe kan ik dit kunstwerk zolang over het hoofd gezien hebben?

Mari Andriessen is de maker. Ik ben er met camera omheengelopen om het van alle kanten te bewonderen. Zoveel sierlijkheid in brons…

Ik zal hier nog wel wat beelden (in meer betekenissen) delen. Als jullie dat op prijs stellen, hè! Open deze post om de foto’s van het beeld in full screen te zien.

Geef een reactie
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: