search instagram arrow-down

Voer je e-mailadres in om deze blog te volgen en om per e-mail meldingen over nieuwe berichten te ontvangen.

Follow Paul Abspoel on WordPress.com

Voel je vrij en reageer

Ida Abspoel op Het ligt niet aan de heme…
Ineke op Een kroon, zeer schoon
abspoel op De lente komt niet direct na d…
abspoel op Ik was op Urk…
abspoel op Ik was op Urk…
Verwijzend naar het… op 18 ~ Daar zegt u nogal wa…
Christus in Profetie… op 42 ~ Johannes heeft dit met ei…
Christus in Profetie… op 42 ~ Johannes heeft dit met ei…
minibiebgudumholm op De lente komt niet direct na d…
abspoel op 38 ~ Ik ben het

Even een toelichting

Als creatief en mededeelzaam persoon ben ik blij met dit persoonlijke plekje op internet. Je kunt mij gemakkelijk vinden en benaderen via sociale media, maar de stroom van berichten trekt daar al snel aan je voorbij, soms moet je het geluk hebben dat de algoritmes jouw bijdrage bij anderen in beeld brengen en veel gaat natuurlijk onder in de massa. Op deze plek tref je woorden en beelden die ik graag persoonlijk wil bewaren en doorgeven – in de hoop dat anderen er ook iets aan hebben en ervan kunnen meegenieten.

Laat gerust van je horen – wie schrijft wil gelezen worden, dat geldt ook voor mij.

Hier staan ze allemaal

Meta

Blogmultiversum

Ja, mijn oude Vrijspraak-blog was ‘vol’. Dat wil zeggen: de gratis ruimte voor beeldopslag was verbruikt en ik moest gaan betalen. Maar ik ben een Hollander hè! Het bloggen was een beetje in het slop geraakt (alles is de schuld van Facebook) en ik had na een periode van ‘blogstilte’ ook gewoon zin om een nieuwe start te maken. Ooit had ik al een ander blog in gebruik genomen onder de naam Vrijplaats, dus dat ben ik nu hier aan het volplempen met woorden en beelden. Maar het ‘bloggen’ als verschijnsel is duidelijk over z’n hoogtepunt heen. Dat vind ik jammer. En als ik nu gewoon eigenwijs en onverbeterlijk nieuwsgierig blijf doorgaan, dan zijn er vast nog wel een paar verdwaalde lezers te vinden die dat waarderen. Ik moet alleen wel op mijn woorden passen, want straks wordt mijn gelul in de ruimte opgemerkt door serieuze media. Oeps. Dat is al gebeurd. Gezwets, bedoel ik. Geleuter. Nou ja, toch leuk van CW.

3 comments on “Blogmultiversum

 1. Ineke schreef:

  Ja, wat zijn wij van CW Opinie eigenlijk aardig, hè? 😉 Even serieus: echt goede blogs blijven volgens mij gewoon bestaan, en ze blijven nuttig.

 2. gerard smit schreef:

  Door bovenstaand artikel in het CW ben ik op je blog terecht gekomen en ik moet zeggen tot mijn blijdschap!

  1. abspoel schreef:

   Welkom, Gerard! Het zal voor de redactie van CW niet meevallen om nog veel actieve bloggers te vinden (buiten de Facebook status-uploaders waar ik mezelf ook toe reken). Leuk dat mijn inspanningen gewaardeerd worden en ik hoop dat je blijft lezen en reageren!

Geef een reactie
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: